Global Azure Bootcamp 2015 Linköping

Vita Huset / Combitech
April 25, 2015 9:00 AM - 5:00 PM

Speakers

Joakim Fredriksson

Speaker: Joakim Fredriksson

Combitech AB

Joakim är en mycket erfaren .NET konsult på Combitech som dessutom har lång erfarenhet av att jobba som kursledare för Combitech Training Institute.

 

Presenting Sessions

Labb - Global Racing
Global Labb - Cancerforskning, vi hjälper ett forskningsprojekt

Robert Jansz

Webking AB

Robert Jansz är it-konsult och grundare av Webking där han med sitt nytänkande och långa erfarenhet utvecklar och effektiviserar webbplatser för företag. Senaste året har Robert med hjälp av Microsoft Azure och modern ASP.NET teknik hjälpt Kriminalvården utveckla kriminalvarden.se till ett framgångsrikt koncept. Den har vunnit episerver awards som bästa webb inom offentlig sektor. Den har även kvalat in på Internetworlds topp 100-lista som en av de bästa myndighetssajterna i Sverige.

 

Presenting Sessions

Web Apps
Labb - Publicera en webbsite

Per Salmi

Combitech AB

Per Salmi är konsult och kursledare på Combitech i Linköping där han även är teknikledare för området Microsoft och .NET relaterad teknik. Intresset för utveckling spänner från klientapplikationer med XAML och C# via servertjänster till databaser och ibland en del webb. Den senaste tiden har intresset riktats mer mot verktyg och tjänster som Azure, Visual Studio Online och TFS. Per bloggar på persalmi.net.

 

Mats Sjövall

Combitech AB

Mats arbetar som konsult på Combitech AB och är en hängiven utvecklare med speciellt fokus på .Net och Microsoft-teknik. Mats har en mångårig erfarenhet av att ta fram arkitektur och utveckla tekniska lösningar av stora databastunga client/server-system inom Saab-koncernen, nu senast på Saab Aeronautics. Mats bloggar på http://bloggar.combitech.se/dotnet-bloggen/.

 

Presenting Sessions

Azure IaaS - Virtuella maskiner och nätverk
Introduktion till Azure
Labb - Kom igång och Portalerna
Labb - IaaS

Ajden Towfeek

Towfeek Solutions AB

Ajden Towfeek is the founder and owner of Towfeek Solutions. He's a full stack developer with focus on Microsoft Technologies and platforms. He's a technical evangelist with passion for writing beautiful and simple code and creating things. He has published several popular screencasts and articles that can be found at http://www.towfeek.se/blog.

 

Presenting Sessions

Identity och Access (AD)